Navigatie

Locatie

Broechemsesteenweg 283
2560 Nijlen

+32 (0)3 827 91 13
info@apcpompen.be

Pompen

Regenwaterrecuperatie

Grundfos SBA 3-45 AW – natte opstelling

Dit is een onderwaterpomp met automatische drukschakelaar voor het verpompen van regenwater uit een reservoir. Zij is voorzien van een geïntegreerde aanzuigkorf en vlotterschakelaar als droogloopbeveiliging alsook van een zij-inlaat en drijvende zuigslang mat filter.

KIN pumps Ecorain Evolution – droge opstelling

Dit is een belgaqua goedgekeurde installatie met meerwaaierige centrifugaalpomp, pompsturing en automatisch overschakeling op leidingwater. De Ecorain Evolution detecteerd of er water in de regenwatertank aanwezig is. Afhankelijk van de voorraad in de regenwatertank worden de tappunten voorzien van regenwater of stadswater.

Drukverhogers

DAB 2 ESYBOX MAX 60/120 M incl. DOCK + Control Panel – toepassing in appartementsgebouwen

Dit is een zeer compacte drukverhogingsinstallatie met frequentieregeling. Deze installatie is daarnaast ook zeer geluidsarm en eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze is voorzien van een ingebouwde minimumdrukschakelaar (Belgaqua) alsook een watergekoelde magneetmotor met frequentiesturing waardoor ze zeer energie-efficiënt is. De bediening van de drukverhoging kan gebeuren via het scherm, via een applicatie op smartphone of vanop afstand indien er een WIFI verbinding aanwezig is (appartementsgebouwen tot 20 verdiepingen).

Grundfos SCALA 2 – toepassing in individuele woningen

Dit is een geluidsarme (47dB) compacte zelfaanzuigende drukverhogingspomp met geïntegreerde toerenregeling voor huishoudelijke toepassingen. De SCALA 2 garandeert een perfecte waterdruk op alle tappunten door zich continu aan te passen aan de waterhoeveelheid die gevraagd wordt.

Dompelpompen

Grundfos Unilift KP 150 A 

Deze zeer compacte, semiprofessionele en corrosiebestendige pomp met (of zonder) vlotter vindt zijn toepassing in het verpompen van drainagewater een licht vervuild water.

Flyght DXVM

Deze dompelpomp met (of zonder) vlotter voor automatische werking bestaat volledig uit RVS en is voorzien van een vortexwaaier voor grote doorlaat van vaste delen. Deze pomp kent zijn toepassing in vuilwaterputten, overloopputten en fecaliënputten.

DAB Fekabox

Dit betreft een automatisch opvoerstation voor het verzamelen en verpompen van huishoudelijk en industrieel afvalwater naar het rioolstelsel. Geschikt voor plaatsing in garages, kelders of ingegraven daar waar het water de riolering niet kan bereiken door de zwaartekracht. De pomp, in de tank gemonteerd, kan het water transporteren naar de riolering. Er kan zowel een vortexpomp als een versnijder(grinder)pomp in de tank worden geïnstalleerd.

Hydrofoorpompen en/of zelfaanzuigende pompen

KIN Inoxplus

Deze pompen met inox pomphuis zijn uitgevoerd met meerder waaiers en zijn zelfaanzuigend. De geruisarme werking haalt de pomp uit de ingebouwde rendementsklep. Als de pompen worden opgebouwd met een KIN Control (press control) functioneert de pomp als hydrofoor en wordt de pomp beveiligd tegen droogdraaien. Deze pomp is zeer geschikt voor het verpompen van regen- of putwater voor sanitaire watervoorziening of beregening.

DAB AQUAJET(INOX) 102M

Dit is een zelfaanzuigende centrifugaalpomp dat is voorgemonteerd op een horizontaal GWS Membraantank van 20L. Hiervan bestaan verschillende uitvoeringen qua debiet en opvoerhoogte. Deze pomp is zeer geschikt voor het verpompen van regen- of putwater voor sanitaire watervoorziening of beregening.

Aarzel niet om ons te contacteren voor andere toepassingen!

Naast bovenstaande pompen kan u natuurlijk ook bij ons terecht voor heel wat ander type waterpompen bv. circulatiepompen, zoutwaterpomp, fonteinpompen, filter- en watervalpompen, etc… Bel ons gerust even op als u een pomp in gedachte heeft, we helpen u graag verder!Ook kan u bij ons terecht voor alle toebehoren van een moderne pompinstallatie zoals drukvaten, drukschakelaars, thermische beveiliging, manometer, bolkranen, terugslagkleppen, etc… Dit alles in een groot assortiment van typen en afmetingen. Neem ook hiervoor gerust met ons contact op!